Blog + Novosti

Pjenušavo vino “KIM“
Zlatna penina “Vinarija Kauran”

Opis:

Pjenušavo vino KIM rađeno je po klasičnoj šampanj metodi u koju smo dodali 23,5 karatno zlato! Nadodano zlato obogaćuje pjenušac i tako ono postaje jedinstveni luksuz za vizualna i okusna osjetila. Ovaj pjenušac odlikuju svježina, jasnoća i uravnoteženost okusa a sa svojom punoćom i posebnošću postala je simbolom D’oro distribucije.

Pjenušac KIM ima značajno nježnu zlatno žutu boju sa zelenkastim nijansama, koje podsjećaju na toplu svjetlost ljeta dok joj svjetlucavi zlatni listići pridodaju dodir glamura. U doticaju sa staklom zlato stvara zapanjujuće efekte te ostavlja dojam zaigranosti između mjehurića i zlata.
Penina uspješno čuva plemenitu sortu Chardonnay koji sudjeluje u stvaranju karaktera klasičnog pjenušca, a osim toga, može se osjetiti i teritorij sjevernih Slovenskih gorica, koji daje osnovni okus svojim mineralima i autentičnosti. Izvrstan i jedinstven primjer prestižnog šampanjca sa ovih prostora.

Uz primjetnu lijepu slamnatu žutu boju, uočavamo i intenzivne pjenušave, nježne i sitne mjehuriće koji krase krug razine stakla i istodobno otkrivaju svu čistoću i sjaj pjenušavog vina. Uz okus svježe voćne, dostojanstvene voćne arome osjetila prepoznaju i miris agruma, egzotičnog voća ali i po korici kruha. Osjetne arome ukazuju na njegovan pjenušac koji je svojom metodom ležanja na kvascu ostvario sve predispozicije za uspješno pjenušavo vino.
KIM je elegantan pratilac posebnih trenutaka, te idealno upotpunjuje najvažnije i najsretnije životne trenutke.

spoznaju o vrhunskom zlatnom pjenušcu "KIM" podijelite sa vašim poznanicima, prijateljima...

Ostali Pjenušci